چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ابومازن: آمریکا در تجاوز اسرائیل علیه فلسطینی ها شراکت دارد

ابومازن: آمریکا در تجاوز اسرائیل علیه فلسطینی ها شراکت دارد عباس در مقر سازمان ملل در رابطه با تصمیم دونالد ترامپ برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: ایالات متحده به تجاوزات اسرائیل علیه فلسطین یاری می رساند و واشنگتن مسؤولیت های بین المللی و اخلاقی اش را زیر پا گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 26
کد خبر: ۲۳۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز پنجشنبه در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفت: زمان آن فرا رسیده است که جامعه جهانی مسئولیت خود را در قبال تجاوزات اسرائیل بپذیرد.

 

عباس تصریح کرد: اسرائیل بخشی از دارایی ملت فلسطین را مصادره کرده و این امر بر درد و رنج ملت فلسطین افزوده است.

 

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: به پایداری و مقاومت صلح امیز مردمی در برابر اسرائیل ادامه می دهیم.

 

عباس به تصمیم دونالد ترامپ برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی افزود: ایالات متحده به تجاوزات اسرائیل علیه فلسطین یاری می رساند و واشنگتن مسؤولیت های بین المللی و اخلاقی اش را زیر پا گذاشته است.

 

ابومازن به تصمیم اخیر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی فلسطین در صورت پیروزی انتخابات پارلمانی اشاره کرد و گفت که این اقدامات محکوم است.

 

عباس حضار در نشست مجمع عمویم سازمان ملل را خطاب قرار داد و پرسید اگر سرزمین شما را غصب کنند و وجود شمار را تهدید کنند، چه واکنشی خواهید داشت.

 

او گفت که «اسرائیل به هیچ یک از توافق‌ها پایبند نبوده است و جامعه جهانی باید اسرائیل را مجبور کند که فورا به قوانین بین‌الملل احترام بگذارد».

 

عباس رژیم صهیونیستی را تهدید کرد که اگر کرانه باختری را به سرزمین‌های اشغالی ملحق کند، تشکیلات خودگردان نیز همه توافق‌ها با این رژیم از جمله توافق‌های امنیتی را لغو خواهد کرد.

 

ابو مازن جامعه بین‌الملل را خطاب قرار داد و گفت که زمان آن فرارسیده که جهان در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بایستد.

 

معامله قرن آمریکا مردود است

 

محمود عباس در مورد طرح آمریکا برای پایان نزاع بین فلسطین و رژیم صهیونیستی معروف به «معامله قرن» نیز گفت که «همه آنچه آمریکا در مورد این معامله و طرح اعلام کرده، از شناسایی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و انتقال سفارت آمریکا به این شهر فلسطین، مردود و غیر قابل قبول است».

 

او بار دیگر راهکار دو دولت (تشکیل دولت فلسطین در کنار دولت اسرائیل) را تنها راه مقبول برای پایان نزاع در سرزمین‌های اشغالی دانست  و گفت که فلسطینیان با ابزارهای مسالمت‌آمیزی که در اختیار دارند، از خود دفاع خواهند کرد.

 

محمود عباس با بیان اینکه قدس برای همیشه پایتخت فلسطین خواهد بود، از مواضع سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی به شدت انتقاد کرد و گفت که آمریکایی‌ها در قضیه فلسطین بی‌طرف نبوده و نیستند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار